Izgradnja višenamjenskog sportskog centra u Murvici

Na temelju Idejnog projekta 14. listopada 2019. godine sastavljen je prijedlog Elaborata iskolčenja (koji dostavljamo u prilogu) za izgradnju višenamjenskog sportskog centra u Murvici.

Zbog povećanja broja djece i seniora koji treniraju u nogometnim klubovima na području Općine Poličnik– NK Dragovoljac, NK Murvica i NK Abeceda sporta, došlo je do preopterećenja postojećeg sportskog kompleksa u Poličniku čiji kapaciteti glavnog i pomoćnog terena ne mogu zadovoljiti potrebe klubova za održavanje treninga i odigravanje utakmica.

Suočeni sa navedenim problemom odlučili smo krenuti u izgradnju višenamjenskog sportskog centra u Murvici koji bi uključivao proširenje postojećeg malonogometnog igrališta i postavljanje umjetne trave na igralište dimenzija 75x50 metara, izgradnju montažnih tribina za potrebe odigravanja utakmica mlađih kategorija i održavanja ljetnih malonogometnih turnira, te montažu 3 velika kompetno opremljena kontejnera sa svim komunalnim priključcima koji bi služili kao svlačionice i prostorije za službene osobe.

Dovršetkom izgradnje igrališta i popratnih objekata dobili bi jedan moderan sportski kompleks sa vrhunskim uvjetima za odigravanje službenih utakmica mlađih kategorija, za treninge seniorskih ekipa i mlađih kategorija, te za organizaciju ljetnih malonogometnih turnira.

Korisnici igrališta na sportskom centru bili bi stanovnici Murvice, klubovi i udruge sa područja Općine Poličnik – prvenstveno NK Murvica, MNK Murvica, MNK Deportivo la Murvica i NK Abeceda sporta, a po potrebi i sukladno mogućnostima i ostali klubovi i udruge sa područja Općine Poličnik.

Planirano je da upravljanje igralištem preuzmu odgovorne osobe NK Murvica ili neki drugi klub sukladno dogovoru između klubova.

Napomena:

U prilogu dostavljamo na uvid prijedlog Elaborata iskolčenja sa dimenzijama budućeg višenamjenskog sportskog centra u Murvici, na koji svi stanovnici Murvice i predstavnici klubova imaju pravo, pismenim putem, podnijeti primjedbe u roku od 10 (deset) dana od dana objave na stranicama Općine Poličnik.

 

Adresa: Ul. Dr. Franje Tuđmana 62, 23241 Poličnik

Telefon: Centrala (023) 354 004, Faks (023) 354 005

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB: 87120007882

MB: 2743345

Načelnik: Davor Lončar

Radno vrijeme: 07,00:15,0

Rad sa strankama: 08,00:11,00

Dnevni odmor: 11,00:11,30