Javni poziv za iskazivanje interesa za zakup/prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Poličnik

               

KLASA:320-02/18-01/03

Ur.broj:2198/06-09/02-19-28

Poličnik, 27.06.2019.

JAVNI POZIV

za iskazivanje interesa za zakup/prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske

na području Općine Poličnik

 

 

U cilju ispitivanja zainteresiranosti, upućuje se javni poziv za iskazivanje interesa za zakup/prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Poličnik.

Prikupljeni podatci služit će isključivo u informativne svrhe radi utvrđivanja interesa za pojedine katastarske čestice, a u svrhu   dobivanja informacija za pripremu Programa raspolaganja državnim poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu RH na području Općine Poličnik, te ne obvezuju Općinu Poličnik  za dodjelu istih.

 

Prije donošenja Programa raspolaganja državnim poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu RH na području Općine Poličnik provesti će se javna rasprava, o čemu ćemo naknadno dati obavijest.

 

Slijedom toga, Općina Poličnik  ovim putem želi obavijestiti sve fizičke i pravne osobe koje su zainteresirane za zakup ili kupnju državnog poljoprivrednog zemljištem, da je otvoren „JAVNI POZIV“ za iskazivanje interesa za zakup/kupnju državnog poljoprivrednog zemljišta na području Općine Poličnik.

Pozivaju se zaineresirani fizičke i pravne osobe  da pismeno iskažu svoj interes za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Poličnik, molimo:

  • navesti podatke o zainteresiranoj osobi (ime i prezime, naziv pravne osobe, obrta, adresa, kontakt),
  • navesti katastarsku česticu za koju se iskazuje interes, broj, površinu, katastarsku općinu,
  • način raspolaganja: kupnja - zakup.

 

Pozivaju se i fizičke ili pravne osobe koji imaju potpisan ugovor o zakupu poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Poličnik prema ranijim propisima, da ga dostave Općini u navedenom roku. Navedeno je potrebno isključivo zbog uključenja istih parcela u Program korištenja poljoprivrednog zemljišta.

 

Pisma namjere zainteresiranih i ugovore dosadašnjih zakupodavaca Općina Poličnik će primati u periodu od 1. do 14. srpnja 2019.g.

Isto se može predati poštom ili osobno svakim radnim danom u vremenu od 08:00 do 14:00 sati u prostorijama Općine Poličnik, Poličnik, dr. Franje Tuđmana 62, 23241 Poličnik ili na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Upravni odjel za gospodarstvo, komunalno gospodarstvo,

prostorno uređenje i zaštitu okoliša

                                                                                                                                        Pročelnik:

Marko Kovačević, univ.spec.oec.

Adresa: Ul. Dr. Franje Tuđmana 62, 23241 Poličnik

Telefon: Centrala (023) 354 004, Faks (023) 354 005

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB: 87120007882

MB: 2743345

Načelnik: Davor Lončar

Radno vrijeme: 07,00:15,0

Rad sa strankama: 08,00:11,00

Dnevni odmor: 11,00:11,30