PREPORUKA CIVILNOG STOŽERA OPĆINE POLIČNIK ZA ODRŽAVANJE MANIFESTACIJA

Poštovani,

zbog negativne situacije vezane uz potencijalno širenje pandemije koronavirusa (COVID-19) na području Općine Poličnik pa i šire preporuka je Nacionalnog stožera i Zavoda za javno zdravstvo kako nije pametno organizirati bilo koja okupljanja ( sportska, kulturna i sl.), stoga je poziv Civilnog stožera Općine Poličnik da se odustane od svih manjih ili većih događanja (okupljanja) jer teret odgovornosti za iste će snositi sami organizatori događanja.

Razlog za ovaj poziv je taj što isti nemaju nikakvih mogućnosti provoditi mjere i zadaće koje nadležni stožeri propisuju.

Kako ne bi, ne daj Bože došlo do širenja pandemije koronavirusa ovim putem mole se sve sportske, kulturne i druge udruge koje su registrirane na području Općine Poličnik da se suzdrže od organiziranja događanja bilo koje vrste jer time čuvaju sebe i ostale.

NAPOMENA: Uz svu dobru volju, Općina Poličnik nije u mogućnosti izdati nikakve suglasnosti za održavanje manifestacija zbog rizika širenja pandemije koronavirusa.

 

S poštovanjem, 

Stožer civilne zaštite Općine Poličnik                                                          Općina Poličnik

Načelnik                                                                                                          Načelnik

Šime Zdrilić                                                                                                    Davor Lončar

 

Adresa: Ul. Dr. Franje Tuđmana 62, 23241 Poličnik

Telefon: Centrala (023) 354 004, Faks (023) 354 005

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB: 87120007882

MB: 2743345

Načelnik: Davor Lončar

Radno vrijeme: 07,00:15,0

Rad sa strankama: 08,00:11,00

Dnevni odmor: 11,00:11,30