Prijedlog za izgradnju dječjeg vrtića

Poštovani,

ovim Vam putem predlažemo da, ukoliko imate interesa zajedno sa Općinom Poličnik budete partneri u izgradnji dječjeg vrtića u Poličniku u stambenoj zoni Grabi u neposrednoj blizini poslovne zone Grabi.

Poštovani,

ovim putem Vam predlažemo da, ukoliko imate interesa zajedno sa Općinom Poličnik budete partneri u izgradnji dječjeg vrtića u Poličniku u stambenoj zoni Grabi u neposrednoj blizini poslovne zone Grabi.

Dječji vrtić bi provodio programe njege, odgoja i obrazovanja isključivo Vaše djece i to jasličke i predškolske dobi. S ciljem zadovoljavanja potreba roditelja za smještajem djece rane i predškolske dobi Općina Poličnik je voljna darovati zemljište, ishoditi svu potrebnu dokumentaciju za izgradnju predmetnog objekta te nakon izgradnje preuzeti sve obveze vezane za održavanje istoga kao i sve obveze nastale vezano za djelatnike zaposlene u dječjem vrtiću.

Pozivamo Vas da u što kraćem roku dostavite mišljenje o prijedlogu ili dostavite svoje prijedloge kako bi bili u mogućnosti dogovoriti način za realizaciju navedenoga (na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem pošte na adresu: Općina Poličnik, Dr. Franje Tuđmana 62, 23 241 Poličnik)

Poziv se odnosi i na sve tvrtke koje imaju interes za sudjelovanje u projektu izgradnje dječjeg vrtića neovisno o tome da li imaju poslovne objekte ili zemljište u gospodarskim zonama Općine Poličnik.

 

S poštovanjem,

 

Općinski načelnik

 Davor Lončar

 

Adresa: Ul. Dr. Franje Tuđmana 62, 23241 Poličnik

Telefon: Centrala (023) 354 004, Faks (023) 354 005

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB: 87120007882

MB: 2743345

Načelnik: Davor Lončar

Radno vrijeme: 07,00:15,0

Rad sa strankama: 08,00:11,00

Dnevni odmor: 11,00:11,30