OBAVIJEST o suzbijanju štetnih glodavaca

Djelatnici tvrtke CIKLON d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline, Zadar provoditi će mjere sustavne deratizacije na području Vaše Općine.

Isplata jednokratnog novčanog primanja korisnicima mirovine radi ublažavanja posljedica porasta cijena

Vlada RH donijela je odluku o isplati jednokratnog novčanog primanja radi ublažavanja posljedica porasta cijena od 8. rujna 2022. Temeljem toga, pravo na isplatu jednokratnog novčanog primanja imaju korisnici mirovine s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, zatečeni u isplati mirovine ...

ZAJMOVI I JAMSTVA ZA OSIGURANJE LIKVIDNOSTI USLIJED PORASTA TROŠKOVA ENERGIJE, UTJECAJA KRIZA I ZA PRIPREMU SJETVE

Pozivaju se poduzetnici čiji je kontinuitet proizvodnje ugrožen nepredvidivim i dalekosežnim utjecajem kriza da razmotre mogućnost financiranja potreba za obrtnim sredstvima (nabava repromaterijala za sjetvu, hrane za stoku, osiguranje likvidnosti uslijed visokog rasta troškova energe...

Prostorni plan uređenja Općine Poličnik „VIII. Izmjene i dopune Prostornog plana“

Dana 30.08.2022 stupio je na snagu novi Prostorni plan uređenja Općine Poličnik tj. „VIII. Izmjene i dopune Prostornog plana“, objavljene u Službenom glasniku broj 08/22. Na dan 16.09.2022 u Službenom glasniku je objavljen pročišćeni tekst Prostornog plana uređenja Općine Poličnik.

U Islamu Latinskom odana počast braniteljima Zoranu Kovačeviću i Dinku Božičevu-Diksiju

Polaganjem cvijeća na grob, dječjim recitalom i polaganjem svijeća ispred središnjeg spomenika braniteljima te misom zadušnicom, u utorak je u Islamu Latinskom obilježena 31. godišnjica od pogibije hrvatskih branitelja Zorana Kovačevića i Dinka Božičeva-Diksija.

Obitelj prijatelji i suborci obilježili 27 godina od pogibije branitelja Olivera Ćustića

Oliver Ćustić, sa svega 21 godinu pridružio se 7. domobranskoj pukovniji kao suborac svom ocu Grgi, sumještanima i prijateljima. Na taj dan 9. rujna 1995. našli su se u borbi s neprijateljem na planini Krnjak kod Drvara, gdje je izgubio život.

Projekti Općine Poličnik