Anketa o zainteresiranosti građana za rješavanje stambenih pitanja putem Programa društveno poticane stanogradnje (POS)

Pozivaju se zainteresirani građani da ispune anketu o stambenim potrebama i poboljšanja kvalitete stanovanja putem Programa POS-a. Program uključuje izgradnju stanova, odnosno stambenih zgrada, te se omogućuje prodaja stanova uz obročnu otplatu pod pristupačnijim uvjetima od tržišnih u pogledu kamata i rokova otplate.


Kupnjom stanova putem POS-a ostvaruje se niz pogodnosti: rok otplate kredita od 30 g. + 1 g. počeka, bez jamaca; maksimalna cijena korisne površine stana do 1.350,00 €/m2; prosječna godišnja kamatna stopa oko 2% godišnje.

Nakon što prikupi ispunjene upitnike, Općina Poličnik dostavit će izvješće Agenciji za pravni promet i posredovanje nekretninama. Na temelju dostavljenog izvješća radit će se novi programi društveno poticane stanogradnje. Programom je do sada izgrađeno ukupno 7524 stana u 231 građevini.


Podaci navedeni u upitniku se obrađuju, koriste i analiziraju isključivo u svrhu utvrđivanja stvarnih potreba, interesa i financijskih mogućnosti potencijalnih kupaca za kupnju stanova putem POS-a te se u drugu svrhu neće koristiti, pa svojim potpisom dajete svoju dobrovoljnu, izričitu i nedvosmislenu suglasnost i privolu da se Vaši osobni podatci koriste isključivo za naprijed utvrđenu svrhu, te potvrđujete da su svi navedeni podaci istiniti i točni.


Upitnik možete pronaći na mrežnim stranicama Općine Poličnik ili u Općini Poličnik na adresi Ul. Dr. Franje Tuđmana 62, Poličnik radnim danom od 7 do 15 sati. Popunjen i potpisan upitnik može se dostaviti osobno ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (uz naznaku Anketa za POS) do 17. studenoga, uključujući i taj dan.


Za sve informacije možete se obratiti osobno, na broj (023) 354 004 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..